Vackor bölcsőde

A Vackor bölcsőde a Jutasi úti lakótelepen 12 csoporttal működik. Csoportonként 12 kisgyermek gondozását, nevelését végzik szakképzett kisgyermeknevelők. A napi négyszeri étkezéshez saját konyhában készül el a friss és korcsoportnak megfelelő étel. A bölcsődében elkezdődtek a felújítások, így két részlegben már új műpadló, korszerű ablakok és felújított fürdőszoba várja a gyerekeket. A csoportszobában a gyermekek számára a bútorzat teljes cseréje megtörtént.
A bölcsődében sószobát alakítottunk ki, amely a téli időszakban jótékonyan segít a légzőszervi betegségek megelőzésében. Valamennyi évszakban a napirend része az udvari nagymozgásos játéktevékenység.

Fontosnak tartjuk a gyermekeink testi, értelmi és szociális fejlődését a családokkal együttműködve. A környezet kialakításánál a gyermekek egyéni szükséglete és igénye, valamint az életkori sajátosságok alapján biztosítjuk a szükséges feltételeket. A szeretetteljes légkör kialakítása érdekében a szülőkkel és a kisgyermekekkel a lehető legjobb kapcsolat kialakítására törekednek kisgyermeknevelőink. Csoportjainkban minden kisgyermek megkapja az egyéni fejlődési ritmusához szükséges segítséget, támogatást, az önálló játékban sokféle tevékenységgel próbálkozhat érdeklődésének megfelelően. Az önkéntes szabad játéktevékenységben szerepet kapnak a mondókák, gyermekdalok és a mese, valamint a készségfejlesztő tevékenységek – a rajz, festés, gyurmázás, kirakózás. Mindezzel a szülők is megismerkedhetnek a bölcsődei élet kezdetekor, a beszoktatás időszakában.

A bölcsőde elérhetőségei

Cím: 8200 Veszprém Halle u.1.
telefon: 06-88/426-250
Bölcsődei egységvezető: Kerekesné Fityó Mónika