Napsugár bölcsőde

Napsugár bölcsődénk a Dózsavárosban fogadja a gyermekeket. A 4 csoportban csoportonként 12 kisgyermek gondozását, nevelését végzik szakképzett kisgyermeknevelők. A bölcsőde teljes felújítása uniós pályázatból és önkormányzatunk támogatásából 2011-ben fejeződött be, ezáltal a gyermeke esztétikus, kellemes színű és korszerű bútorokkal ellátott csoportszobákban fejlődhetnek. A pályázat során a játszóudvar is megújult, ahol naponta hancúrozhatnak a gyerekek.
A napi négyszeri étkezéshez saját konyhában készül el a friss és korcsoportnak megfelelő étel. Az étkezés és egyéb gondozási feladat során kiemelten kezeljük a gyermekek önállósodását. Fontosnak tartjuk a gyermekeink testi, értelmi és szociális fejlődését a családokkal együttműködve. A környezet kialakításánál a gyermekek egyéni szükséglete és igénye, valamint az életkori sajátosságok alapján biztosítjuk a szükséges feltételeket. A szeretetteljes légkör kialakítása érdekében a szülőkkel és a kisgyermekekkel a lehető legjobb kapcsolat kialakítására törekednek kisgyermeknevelőink.

Csoportjainkban minden kisgyermek megkapja az egyéni fejlődési ritmusához szükséges segítséget, támogatást, az önálló játékban sokféle tevékenységgel próbálkozhat érdeklődésének megfelelően. Az önkéntes szabad játéktevékenységben szerepet kapnak a mondókák, gyermekdalok és a mese, valamint a készségfejlesztő tevékenységek – a rajz, festés, gyurmázás, kirakózás. Mindezzel a szülők is megismerkedhetnek a bölcsődei élet kezdetekor, a beszoktatás időszakában.

A bölcsőde elérhetőségei

Cím: 8200 Veszprém Kengyel u. 1.
telefon: 06-88/326-820
Bölcsődei egységvezető: Krámli Krisztina